Myriam-Feinberg

מרים פיינברג היתה עמיתת בתר דוקטורט במרכז מינרבה לחקר שלטון החוק במצבי קיצון בשנים 2015-2017. תחומי מחקרה כוללים הבטים משפטיים של לוחמה בטרור, ארגונים בינלאומיים, ביטחון לאומי, קונפליקטים על ריבונות ואמצעים  משפטיים מיוחדים הקשורים באלה (כגון הסגרה ללא משפט). לאחרונה הייתה מרים עמיתת בתר-דוקטורט בפרויקט ה- Global Trust באוניברסיטת תל-אביב הממומן ע"י קרן ERC, שימשה כמרצה אורחת ב- King’s College בלונדון, ולימדה צרפתית בעשר השנים האחרונות.

מרים היא בוגרת תואר ראשון במשפטים (LL.B) מ- Université Panthéon-Assas  בפריז, בעלת תואר שני במשפט בינלאומי (LL.M) מ-  Trinity College Dublinותואר שלישי במשפטים (Ph.D) מ- Institute of Advanced Legal Studies  בלונדון. פירסומיה כוללים את המאמר "לוחמה משפטית בטרור בינלאומי – ביטחון לאומי וזכויות אדם: ניגודי נורמות או איזונים ובלמים?" אשר פורסם במגזין הבינלאומי לזכויות אדם (באנגלית) ואת הספר "ארגונים בינלאומיים ולוחמה משפטית בטרור: קונפליקטים על ריבונות" (הוצאת בריל), אשר צפוי לצאת לאור ב- 2016.

רשימת פרסומים