Jian Jiang 2021ג'יאן ג'יאנג היה דוקטורנט במרכז מינרבה לחקר שלטון החוק במצבי קיצון בשנים 2017-2019. עבודתו התמקדה בחוק ורגולציה בביטחון מידע וסייבר, ביישום שיטות אנליטיות מתחומי משפט וכלכלה לנושא סיכונים לתכנות מחשב ואבטחת סייבר. הרקע האקדמי של גיאן הוא משפט וכלכלה. הוא בעל תואר שני במשפטים מאוניברסיטת בון (LL.M., 2010) וכן תואר שני במנהל עסקים (MBA, 2008). נסיונו המקצועי הקודם כולל תפקידים בצוות המקצועי באוניברסיטת ארלנגן-נירבנברג (University of Erlangen-Nuremberg); כאנאליסט בחברת סימנס אנרגיה (Siemens Energy) וכן כמנהל אזור שנחאי בחברת צ'יינה מובייל (China Mobile).

העניין המחקרי של ג'יאן הוא בין-תחומי  ועוסק בנושאים כגון טכנולוגיה ואבטחת סייבר, משפט כלכלי ורגולציה וכן רגולציה על תעשיות רשת כגון אנרגיה ותקשורת.