Yahli Shereshevsky 1יהלי שרשבסקי היה עמית בתר דוקטורט במרכז מינרבה לחקר שלטון החוק במצבי קיצון בשנים 2018-2019. תחומי ההתמחות שלו הם משפט בינלאומי, ובעיקר משפט הומניטארי, דיני שימוש בכוח, תיאוריה של משפט בינלאומי ומשפט בינלאומי פלילי.
בשנתיים הקודמות הוא שימש עמית גרוטיוס בבית הספר למשפטים באוניברסיטת מישיגן. במסגרת לימודי הדוקטורט באוניברסיטה העברית, בהנחיית פרופ' יובל שני, חקר יהלי את ההשלכות של סכסוכים אסימטריים על יצירת דין במשפט הבינלאומי. יהלי התמחה בלשכת המשנה לנשיא ריבלין בבית המשפט העליון וסיים תואר ראשון במשפטים ובתכנית "אמירים" לתלמידים מצטיינים באוניברסיטה העברית (בהצטיינות יתרה).
פרסומיו של יהלי הופיעו או עתידים לראות אור בין היתר ב- European Journal of International Law, Berkley Journal of International Law, Vanderbilt Journal of Transnational Law and Michigan Journal of International Law.

הרצאה מוקלטת: Something is not always better than nothing