Stefan Voigt pictסטפן פוט הוא פרופסור באוניברסיטת המבורג בגרמניה ומנהל  המוסד למשפט וכלכלה באוניברסיטה זו. הוא עמית ב-CESifo (מינכן). בעבר היה מופקד קטדראות chairs באוניברסיטאות מרבורג, קסל ובוכום (Universities of Marburg, Kassel and Ruhr-University Bochum). פרופ' פוט היה עמית במוסדות למחקר מתקדם בברלין, בגריפסוולד  ובאוניברסיטת נוטר-דאם. Institutes for Advanced Study in Berlin, in Greifswald and at the University of Notre Dame). מחקרו מתמקד בהשפעות הכלכליות של חוקות. בפרט, מחקרו העכשווי עוסק בהשפעות הכלכליות של הרשות השופטת. פרופ' פוט הוא אחד העורכים עבור כתב העת Constitutional Political Economy וחבר בוועדות רבות כולל כתבי העת Public Choice ו- International Review of Law & Economics. לפרופ' פוט ניסיון בייעוץ למגזר הציבורי כמו גם הפרטי. הוא עבד עם הבנק העולמי, הועדה האירופית (European Commission) והארגון לשיתוף פעולה ולפיתוח כלכלי (OECD), אך גם עם השולחן העגול האירופי לתעשיינים (European Round Table of Industries- ERT). העיתון הגרמני Handelsblatt דירג את פרופ' פוט בין 100 הכלכלנים דוברי-הגרמנית המובילים מבחינת תפוקת מחקר משוקללת.

רשימת פרסומים (אנגלית)