Yaniv Roznaiיניב רוזנאי היה עמית בתר-דוקטורט במרכז בין השנים 2014-2016. הוא בעל תואר דוקטור למשפטים מ- London School of Economics and Political Science (LSE), תואר שני במשפטים בהתמחות במשפט בינלאומי (Distinction), ותארים ראשונים במשפטים ובממשל מהמרכז הבינתחומי בהרצליה (Magna cum Laude). בשנת 2013 היה חוקר אורח באוניברסיטת פרינסטון. לפני הגעתו למרכז מינרבה, יניב שימש כמרצה לשיטות משפט באוניברסיטת בר-אילן ולמשפט חוקתי במרכז האקדמי כרמל, כמתרגל, ועוזר הוראה ומחקר בתחומי המשפט החוקתי והבינלאומי. יניב עבד כעוזר משפטי בלשכה המשפטית של הכנסת, שם גם התמחה. הוא חבר בלשכה עורכי הדין, העמותה למשפט ציבורי, והאגודה הבינלאומית למשפט ציבורי.

תחומי ההתמחות של יניב הם המשפט החוקתי והבינלאומי. פרסומיו הופיעו בכתבי עת כגון:

American Journal of Comparative Law, International & Comparative Law Quarterly, International Journal of Constitutional Law, Vienna Journal on International Constitutional Law; Wisconsin International Law Journal; Southern California Interdisciplinary Law Journal, Human Rights & Globalization Law Review, The California International Law Journal, Stanford Law & Policy Review.

מאמריו נגישים  כאן.

מחקריו של יניב הוצגו באוניברסיטאות כגון ייל, פרינסטון, סטנפורד, קורנל, אינדיאנה, וושינגטון בסנט לואיס, קווין מארי,LSE ו-אדינבורו. הוא זכה במספר מלגות, בהן מלגות ה- Modern Law Review ו- LSE PhD Scholarship.

כמו כן הוא זכה בתחרות השנתית למאמרים בתחום המשפט בינלאומי של לשכת עורכי הדין של קליפורניה לשנת 2010 ובתחרות עבודת הסמינר המצטיינת של המרכז הבינתחומי לשנת 2006.