Olga Frishmanאולגה פרישמן היתה עמיתת בתר דוקטורט במרכז מנרבה לחקר שלטון החוק במצבי קיצון באוניבריטת חיפה בשנים 2015-2016. בתקופת התמחותה בחיפה, לימדה אולגה את הקורס ״נושאים עכשויים בישראל״ במסגרת תוכנית התואר השני הבינלאומי בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב. לפני כן, אולגה קיבלה את מלגת גולדה מאיר/ליידי דיוויס והייתה עמיתת בתר דוקטורט בפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית. בנוסף, אולגה הייתה חוקרת במסגרת פרוייקט גלובל טרסט בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב וחוקרת אורחת ב- Institute of Global Law and Policy בבית הספר למשפטים באוניברסיטת הרווארד.

אולגה קיבלה את התואר דוקטור (במסלול הישיר לדוקטורט) ממרכז צבי מיתר ללימודים מתקדמים בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב. עבודת הדוקטורט שלה, שכותרתה ״בתי משפט והקהלים שלהם: זהות ארגונית, תדמית ארגונית, תדמית מכוונת ואיזמופריזם מוסדי״, נכתבה בהנחייתו של פרופסור איל בנבנישתי. אולגה קיבלה את התואר הראשון במשפטים (בהצטיינות יתרה, ראשונה בשנתון) ואת התואר הראשון בניהול (בהצטיינות) מאוניברסיטת תל אביב וזאת במסגרת התוכנית החד-תחומית לתלמידים מצטיינים על שם עדי לאוטמן. אולגה התמחתה בבית המשפט העליות בלשכתו של כבוד השופט אשר גרוניס.

ב-2013 אולגה ארגנה במשותף את הסדנא ״משפט בעולם טראנסלאומי משתנה״, הסדנא הבינלאומית הראשונה לחוקרים צעירים במשפטים באוניברסיטת תל אביב. בנוסף, היא ארגנה במשותף את סדנת הדוקטורנטים לתיאוריה ופילוסופיה של המשפט. אולגה שימשה כעוזרת הוראה בקורסים שונים. במהלך לימודי הדוקטורט אולגה קיבלה את ״מלגת אבא אבן לדיפולמטיה ומשפט בינלאומי״ וכן את מענק המחקר ״משפט, מרחב טראנסלאומי וזכויות אדם״ מטעם מרכז מנרבה לזכויות אדם בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב.