Tamar Megiddo 1ד"ר תמר מגידו היתה עמיתת מרכז מינרבה לשלטון החוק במצבי קיצון לפוסט-דוקטורט בשנים 2019-20. כמו כן, היא שימשה כמרצה מן החוץ במרכז האקדמי למשפט ועסקים וכעמיתת הוראה באוניברסיטה העברית. בוגרת האוניברסיטה העברית (LL.B, 09', בהצטיינות), תמר מחזיקה גם בתואר שני (LL.M. 12', בהצטיינות) ובדוקטורט (J.S.D., 16') מאוניברסיטת ניו יורק. תמר שימשה בעבר גם כעמיתת פוסט-דוקטורט באוניברסיטת תל אביב (בפרוייקטי המחקר GlobalTrust ו-TraffLab) ובאוניברסיטה העברית (ליידי דיוויס).

המחקר של תמר עוסק במשפט בינלאומי פומבי ובמשפט וטכנולוגיה. היא מתמקדת באנשים 'רגילים', ובחיי היום יום של המשפט, וחוקרת כיצד משפט וטכנולוגיה פועלים להעצים או להחליש אנשים. עבודתה פורסמה בכתבי עת אקדמיים מובילים לרבות Harvard International Law Journal, ,The Yale Journal of International Law, וה-Columbia Journal of Transnational Law.

הרצאה מוקלטת: Online Activism, Digital Domination & the Rule of Trolls. 17 בנובמבר, 2019