Ido Rosenzweig-1עדו רוזנצוייג הוא מנהל המחקר של מרכז מינרבה בתחום הסייבר ובתחום הלוחמה והטרור.

עדו הוא משפטן בינ"ל עם התמחות במשפט בינ"ל הומניטרי (דיני המלחמה) ודיני זכויות אדם בינ"ל. בטרם הגיעו למרכז מינרבה, בין השנים 2009 - 2014 עבד בצוות המחקר של המכון הישראלי לדמוקרטיה בפרויקט טרור ודמוקרטיה.בשנים 2010 – 2012 הנחה עדו את קליניקת המשפט בין-לאומי "ידיד בית משפט" של מכון קונקורד במכללה למנהל. בשנים האחרונות גם אימן את הקבוצות של המרכז הבינתחומי בהרצליה לקראת תחרויות במשפט בין-לאומי הומניטרי.

עדו הוא ממיסדי עלמ"ה - עמותה לקידום המשפט הבינ"ל ההומניטרי ועומד בראשה כיו"ר העמותה מאז הקמתה ב-2010. בעל תואר ראשון במשפטים (LL.B - 2005) מאוניברסיטת תל-אביב ותואר שני במשפטים (LL.M) בהצטיינות מאוניברסיטת תל-אביב ומאוניברסיטת נורת'ווסטרן בשיקגו (2010).

עדו התמחה ושימש כעו"ד בלשכה המשפטית של משרד החוץ (2006 - 2008). חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007.

עדו הוא גם תכניתן בהכשרתו (בוגר קורס תכנות הצבאי היוקרתי של ממר"ם).